Projecte de reforma pis a Barcelona

Aquest pis de 50m2 situat al barri de Gràcia de Barcelona s’ha decidit reformar per tal de renovar-ne la imatge i per adaptar-se a les necessitats dels nous propietaris.

Les actuacions principals es realitzaran en la cuina i sala d’estar menjador que actualment es troben en un estat molt deteriorat i antiquat. Es proposa donar més amplitud i claror a l’espai col·locant mobiliari blanc, pintant les parets de colors clars i posant el paviment de parquet de roure que li dona un toc més càlid.

A la cuina s’obre una obertura tapada amb vidre translúcid per tal d’il·luminar una habitació interior sense finestres que té la funció de vestidor.

D’altra banda es farà una renovació global de l’habitatge canviant totes les finestres, traient el paper de les parets i pintant-les de diferents tons segons la zona i retirant el paviment actual per canviar-lo per parquet.