Reforma pis Badalona

L’habitatge de 120m2, format per un rebedor ampli, sala d’estar i menjador, cuina, 2 banys i 4 habitacions es trobava en un estat anticuat i amb falta de manteniment que, tot i ser habitable, necessitava una clara renovació.

La reforma tenia el seu punt fort en la cuina, molt important pel propietari. En l’estat actual aquesta cambra tenia unes dimensions reduïdes i molta allargada respecte l’amplada. La reforma consisteix en enderrocar l’envà que el separa de la zona de safareig (molt gran en l’estat actual) per ampliar la cuina, proporcionar les dimensions de les dues estances i millorar l’entrada de llum natural.

Els mobles alts de fusta i la rajola imitació parquet contrasten amb el conjunt de mobles baixos de color blanc, el sobre de silestone blanc i les rajoles d’imitació marbre.

Les altres intervencions a destacar son la renovació dels banys que lluien un aspecte molt antic i amb acabats deteriorats. El bany gran i d’ús diari agafa un gran protagonisme per l’enrajolat hexagonal de tons gris clar que contrasten i en marquen la forma amb les juntes fosques. Els complements i mobiliari els donen l’últim toc de personalitat.Els altres espais es renoven canviant les fusteries per unes d’alta qualitat i d’acabat color blanc i amb un canvi de paviment col·locant parquet del mateix to que les rajoles de la cuina.

Aquest projecte ha estat realitzat amb la col·laboració de l’arquitecte Albert Montesinos